Wij staan voor u klaar

Het gepassioneerde team van Centrum Dierenarts Zeewolde heeft alle kennis in huis om alle  nodige diergeneeskundige zorg te verlenen voor uw huisdieren. Tijd en aandacht voor dier én baasje is voor ons belangrijk.

Jasper Klaassen

dierenarts

Sinds begin 2019 mag ik mezelf al dierenarts bij Centrum Dierenarts Zeewolde noemen. Ik heb voor deze praktijk gekozen omdat ik erg veel waarde hecht aan de vriendelijkheid, warmte, rust en kunde waarmee alle beestjes en baasjes behandeld worden.

Sinds september 2021 mag ik mezelf de eigenaar van deze prachtige praktijk noemen, iets waar ik als kind al van droomde. Mijn interessegebied binnen de diergeneeskunde ligt vooral binnen de chirurgie. In de operatiekamer heb ik profijt van mijn rust en overzicht.

In mijn vrije tijd hou ik van vele soorten sporten. Ik doe nog met regelmaat aan roeien, zeilen, zwemmen en wielrennen.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te kijken of er een klik is.

Ik zou zeggen: Tot snel!

Hélène Bouwmeester

dierenarts

Sinds december 2023 ben ik aan het werk bij Centrum Dierenarts Zeewolde. In januari 2023 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik me extra toegelegd op dierenwelzijn en geneeskunde van knaagdieren en konijnen, dus ook met uw kleine dieren kan u bij mij terecht.

Mijn liefde voor dieren is me met de paplepel ingegoten, toen ik klein was hadden we een Jack Russell genaamd Brammetje en waren er altijd cavia’s in huis. Op mijn twaalfde wist ik dan ook al zeker dat ik later dierenarts zou worden. Ondertussen deel ik mijn appartement met mijn twee katten Winston en Victoria, zes cavia’s Lola, Rosa, Lara, Kwark, Zaza en Fernando en mijn verloofde Friso. Een grote beestenboel dus. In mijn vrije tijd doe ik aan vinzwemmen en stijldansen en tijdens vakanties kan je ons meestal ergens in een noordelijk land in de bergen vinden.

Op wisselende dagen kan u mij in de kliniek treffen, waar ik graag samen met u werk aan de gezondheid en het welzijn van uw dier.

Janneke de Graaf

dierenarts

Sinds Februari 2024  ben ik werkzaam bij Centrum Dierenarts Zeewolde.
Ik ben in 2014 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts in Utrecht en heb de afgelopen negen jaar in het ‘hoge noorden’ (Groningen en Drenthe) gewoond en gewerkt. In december zijn mijn vriend en ik terug verhuisd naar het midden van het land en we wonen nu in Amersfoort. We hebben thuis vier Basenji’s, waar we sinds 2015 heel af en toe een nestje mee fokken onder de kennelnaam Suaralayn. Bijna al m’n vrije tijd gaat op aan de honden, maar in het kleine beetje tijd dat overblijft, ben ik graag bezig met portret- en dierfotografie.
Ik werk op wisselende dagen, maar zal vooral op maandagen, woensdagen en vrijdagen in de praktijk te vinden zijn.

Graag tot dan!

Eva Suijk

paraveterinair

Al meer dan 20 jaar mag ik mezelf paraveterinair noemen en dat al meer dan 10 jaar bij Centrum Dierenarts Zeewolde. Ik hoop hier over heel veel jaren nog steeds met enthousiasme te mogen werken, al zij het achter een rollator!

Als kind woonde ik al in Zeewolde en met al deze jaren hier ken ik bijna al onze baasjes en dieren bij naam! Thuis lopen er twee heerlijke pubers rond en onze dalmatiër Tycho. Wie heeft er dan nog tijd over voor hobby’s?

Op z’n tijd mag ik graag paardrijden en een wekelijks rondje hardlopen behoort ook tot de routine.

Op de woensdag, donderdag en vrijdag ben ik veel op de praktijk en kom ik u vast tegen!

Groetjes, Eva

Margo van der Huure

paraveterinair

In 2019 ben ik op het Aeres te Barneveld afgestudeerd als paraveterinair. Snel daarna ben ik in juli 2019 begonnen met werken bij Centrum Dierenarts Zeewolde. Wat begon met enkele uren per week is ondertussen uitgebreid naar 32 uur! De kans is dus groot dat u mij treft.

Met veel plezier werk ik hier en heb ik het gevoel helemaal mijn plekje te hebben gevonden. Het contact met zowel mens als dier vind ik erg liefdevol en belangrijk.

In mijn vrije tijd zorg ik graag voor mijn eigen dieren. Ik heb twee vogels: Lex een caique en Boris een agaponnis. Daarnaast heb ik ook twee konijnen: Frank Visser en Nina.

Ik hoop u binnenkort te zien op de praktijk!

Veel liefs, Margo

De stagiair

paraveterinair

Van tijd tot tijd hebben we stagiaires rondlopen voor de opleiding tot paraveterinair. Vanaf dag één komen ze bij ons in een warm bad en zullen wij ze alle ruimte geven om te ontwikkelen.

Het is dus zeker mogelijk dat u een van de aanstormende talenten een keer aan de telefoon krijgt!

Meer weten? Vragen? Afspraak maken?