SPOED

Eventueel korte introtekst?

Overdag

Het kan zijn dat we even niet aanwezig zijn op de praktijk. U kunt dan het mobiele nummer, 06 – 12 86 86 67 bellen. Dit nummer is nadrukkelijk enkel voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de openingstijden.

Doordeweekse avonden en weekenden

Bel eerst 036 – 522 60 66, op ons antwoordapparaat krijgt u te horen welke dierenartsenpraktijk er dienst heeft. Ook staat er op de facebookpagina hoe de weekenddiensten verdeeld zijn. Het kan zijn dat u bij ons terecht kunt, maar het kan ook zijn dat u naar een andere praktijk wordt verwezen. Weest u er zich van bewust dat bij een bezoek aan de spoed dierenarts, er hogere kosten zijn dan overdag. Deze kosten kunnen verschillen per dierenarts en uiteraard per geval.

Praktijken waarmee wij samenwerken

  • Dierenartsenpraktijk Flevoland, Gildenveld 76 in Zeewolde. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 036 – 522 15 21, dan kiest u gezelschapsdieren en spoed, waarna u de dienstdoende dierenarts aan de telefoon krijgt.
  • Dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep, Zwolse Diep 3 in Zeewolde. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 036 – 523 64 46.
    U hoort vervolgens het mobiele nummer van de dierenarts.
  • Dierenartsen Animal Care, Goede Reede 3, 3845 MD in Harderwijk, zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0341 – 35 12 35, u hoort dan op het antwoord apparaat het mobiele nummer van de dienstdoende dierenarts.

Meer weten? Vragen? Afspraak maken?